Ha a www.fotomobil.hu főoldalán vagy, kattints a képeslaküldés gombra vagy itt erre a linkre a rendelés leadásához: Képeslapküldés »

Használati útmutató

Képeslapküldés Mobilról egyszerűen! **************** HOGYAN? - videóbemutató Csak küld egy képeslapot ismerősödnek anélkül, hogy erről szólnál neki! Okozz csak meglepetést egyszerű vagy extrém képeslapokkal a www.fotomobil.hu segítségével! ééés van egy kezdeményezés is: IDÉN KÜLDJ KÉPESLAPOT AZ ISMERŐSÖDNEK TELEFONRÓL! https://www.facebook.com/events/214594839441539/?ti=icl

Közzétette: FotóMobil – 2018. december 7., péntek

Megrendelő adatai

A megrendelési űrlapon Te, mint megrendelő leszel a feladó. A megjegyzésben megírhatod, milyen üzenetet írjunk rá, valamint felárért kérheted borítékban is a képeslapot. Ennek felára 100.- Ft. bruttó.

Szállítási adatok

Szállítási adatoknál annak a címét add meg, akit szeretnél meglepni. A posta fogja kivinni neki, és meglepetése máris a postaládájában lesz.

Fizetési adatok

Csak az alábbi előre kifizetés(ek) lehetségesek:
Banki előre utalás - A leadott megrendelés összesítőjében benne lesznek a bankszámla adatok, illetve az infó oldalon is bármikor megtekintheted: Információk »
Megrendelésedhez azonnal intézd az előre utalást is.
PayPal online fizetés - Privát utalást indíthatsz nekem PayPal számlámra
Barion online bankkártyás fizetés - Ekkor a rendszer átírányít a Barion rendszer oldalára, ahol a fizetési trazakciót tudod elvégezni, ha domdornyomott vagy sima bankkártyával szeretnél fizetni.

Fényképek feltöltése

Már csak ki kell választanod a képeslapnak szánt képet és az alatta lévő összegző áttekintése után a gombra kattintva már küldi is a FotoMobil a megrendelést, ami 1-3 napot vesz igénybe.

Itt ugyan nem tiltjuk, hogy hány darab képet választhatsz ki, de amennyiben több képet is szeretnél, az is rendben van. Ha 1-nél több képet választasz ki, akkor mindenképpen borítékban küldjük és csak az első képet feliratozzuk a hátoldalán, mint képeslapot.

Elérhetőség

Fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdéssel keresheted az ügyfélszolgálatot telefonon is!
Facebook chat csoportunkban is azonnal válaszolunk kérdéseidre!
Ha valamit nem találsz kényelmesnek vagy nem működik úgy, ahogyan te szeretnéd, megkérünk arra, hogy írd meg nekünk a kapcsolat oldalunkon keresztül!